Een nieuwe website in wording

Op vakantie in het nog authentieke spanje

Het authentieke Spanje is er nog en dat willen we iedereen laten zien.

 

We zijn druk bezig met de opzet en de invulling van onze nieuwe website "Authentiek Spanje". Deze website moet straks een digitale reisgids en een startportaal worden voor de centrale Spaanse Pyreneeën. Een website waar je rustig rond kan kijken en waar je je voordeel mee kan doen. Naast de noodzakelijke algemene zaken zoals het kunnen vinden van een dokter en een apotheek, gaat het op de site toch vooral om zaken zoals wandelen, outdoorcultuur, festivals, flora en fauna en niet te vergeten de wijn en al het andere lekkers wat er in de streek te vinden is. De streken die we voor u beschrijven zijn de Sobrarbe, de Ribagorza, de Catalaanse streek Pallars Jussà, PN Sierra de Guara, de wijnstreek Somontano, de vallei Val d´Aran, de indrukwekkende natuurparken Posets Maladeta, Monte Perdido en Aigüestortes en de onbekende Sierra del Montsec.

Like onze google+ pagina en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang en de laatste nieuwtjes. Je kan je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.


Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Stefanie (woensdag, 05 juli 2017 21:40)  Woow, this looks really amazing,
  This is really on my have to do list before i get into my 40's

  Keep posting,
  Kind regards
  Stefanie