De mooiste en beste accommodaties in noord Spanje voor U geselecteerd. B&B, kamers, hotels, appartementen en huizen.

Accommodaties

Klik op de onderstaande links om naar de regio te gaan waar u een accommodatie zoekt.

  • 2. PN Ordesa y Monte Perdido
  • 3. PN Posets Maladeta
  • 8. PN Aigüestortes

Een prettige en goede accommodatie draagt wezenlijk bij aan het plezier van uw vakantie. Wij hebben in de gehele door ons beschreven regio een aantal accommodaties uitgezocht waarvan wij vinden dat ze de moeite waard zijn om aan u te presenteren. Per regio beschrijven we duidelijk om wat voor soort accommodatie het gaat. Het kan gaan om appartementen, het kan gaan om kamers in een Bed & Breakfast (Casa Rural), maar het kan ook gaan om een complete woning inclusief tuin en zwembad. Voor ieder wat wils dus!

Wij zijn van mening dat de door ons gekozen accommodaties aan een aantal eisen dienen te voldoen. Niets geks, maar toch wel kritisch. Die eisen zijn:

  • de accommodatie dient schoon, netjes, eigentijds, authentiek en compleet te zijn, en dient een goede beoordeling te hebben op beoordelingswebsites.
  • de accommodatie is kleinschalig, niet extreem duur en past prima in het landelijke en authentieke concept van Authentiek Spanje.
  • het dienen accommodaties te zijn waar "gastvrijheid" en "service" hele normale begrippen zijn.

 Bekijk het aanbod eens! En als U er niet helemaal uitkomt of iets speciaals zoekt, neem dan even contact met ons op via info@authentiekspanje.com

 

Nog even de regio´s op een rijtje:
1. Sobrarbe         2. PN Ordesa y Monte Perdido        3. PN Posets Maladeta
4. Vall d'Aran       5. Somontano en PN Sierra y Cañones de Guara
6. Ribagorza        7. Pallars Jussà        8. PN Augüestortes y Estany St. Maurici

 

De beste accommodaties in de Spaanse Pyreneeen

Voetnoot: de op deze website opgenomen accommodaties zijn niet de onze, behalve Casa Alamos B&B in Visalibons. Het zijn andere personen die de accommodaties beheren. Wij denken er alleen goed aan te doen de accommodaties aan u te presenteren, zodat u snel en eenvoudig een goede en prettige accommodatie in de streek kunt vinden. U boekt zelf bij de eigenaren, en wij hebben daar verder geen aandeel in. Eventuele klachten over de accommodatie dient u zelf af te handelen met de beheerder. Wel willen wij het graag weten of een accommodatie juist in positieve zin of juist in negatieve zin ervaren wordt en of onze teksten kloppen met de werkelijkheid. En weet u een accommodatie in de streek die echt aan te raden is? Laat het ons dan even weten!