Bekijk hier een paar prima accommodaties in Val d'Aran.

Klik op de onderstaande links om naar de regio te gaan waar u een accommodatie zoekt.

  • 2. PN Ordesa y Monte Perdido
  • 3. PN Posets Maladeta
  • 8. PN Aigüestortes

Hotel Albares, Vielha, een heel echt familiehotel met echt heel goede service!!

Dit charmante hotel is gelegen in het centrum van Vielha en men kan dus alle kanten op! Het hotel wordt door een hele aardige familie beheerd en de uitstraling is familiair en erg gezellig. De service is perfect, evenals de maaltijden. Er is een gym met sauna, een bar en gratis WiFi. KLIK HIER.


Hotel Mauberme in Salardú. Onze typering: dit is echt een "juweeltje"... !!

Een perfecte combinatie van een oud huis, met moderne eigentijdse kamers en werkelijk fantastische uitzichten! Gelegen in het rustige en kleine dorpje Salardú op de drempel van het skigebied. Zeer goed eten, een gezellige bar met gratis WifI en nog heel veel meer. Uitstekende gastvrijheid! KLIK HIER.


Casa Puig in Montcorbau. Een klassieke B&B en ultieme gastvrijheid.

Veel mensen prijzen de gastvrijheid van Helena! Haar kleine en gezellige B&B ligt in Montcorbau en is van alle gemakken voorzien. Nette en gezellige kamers voor 2, 3 of 4 personen en een kleine suite op zolder. Tuin met BBQ en speelplaats voor de kleintjes. Ruimte voor ATB en ski´s. KLIK HIER.


Hotel Ço de Pierra in Betrén. Gemoedelijk familiehotel even buiten Vielha.

Iets buiten Vielha, in de rustige plaats Betrén ligt het Hotel Ço de Pierra, een gezellig familiehotel met een warme uitstraling. Er zijn kamers voor 1, 2 of 3 personen en er is een duplex voor max. 5 personen. Het ontbijt is heel erg goed en uw gastheer spreekt goed Engels. Een aanrader! KLIK HIER.