Wij maken graag een vakantie of rondreis op maat voor u!!


Voor Groepen en Individueel

Vaak is het lastig om de mooie wandelingen, de outdoor-spots, bezienswaardigheden en de juiste accommodaties te vinden, zeker als de streek u onbekend is.

 

Wij spreken de taal en zijn bekend met de regio, de outdoor bedrijven en accommodatie eigenaren. Ons doel is om voor u en/of uw groepsgenoten een zorgeloze vakantie te plannen, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

  

Naast het reserveren van uw accommodatie en activiteiten kunnen we voor groepen ook een totaal pakket bieden met vervoer van en naar het vliegveld en naar uw activiteiten toe, alle maaltijden en excursies, etc.

 

Hoe gaan we te werk

  • Eerst vragen we, indien nodig, om een lijst in te vullen met gegevens die we nodig hebben voor jouw Vakantie, Groepsreis, Zakenreis, of andere opdracht op maat te kunnen maken. We spreken altijd een maximaal budget af!.
  • Na ontvangst van de gegevens gaan we aan de slag. In de offerte vermelden we geen naam van de accommodatie, vliegtuig maatschappij, huurauto, etc. Dit om teleurstelling te voorkomen als blijkt dat bij de definitieve boeking de vermelde accommodatie, locatie of maatschappij niet meer beschikbaar is.
  • Na goedkeuring van de offerte gaan we over tot het vastleggen van de opdracht. Let wel, als de periode tussen de offerte en de daadwerkelijke datum van vastleggen groot is kunnen de prijzen iets afwijken van de offerte. Dit proberen we altijd te vermijden door een gelijkwaardig accommodatie, vlucht of huurauto te zoeken of het verschil door te geven, zodat u zelf een besluit kan nemen wat te doen.
  • U ontvangt van ons een overzicht met alles wat we kunnen reserveren en organiseren, inclusief een kosten overzicht. Het overzicht bestaat uit een schema en het afgesproken budget.
  • In overleg wordt er een keuze gemaakt om de gemaakte kosten van leveranciers en derden gelijk via een factuur te betalen of om het afgesproken budget bedrag op een rekening te parkeren. Via deze Nederlandse rekening betalen wij dan alles wat nodig is voor de reservering of organisatie. Als er geld over blijft wordt dat weer terug gestort. 
  • Als vergoeding voor ons werk vragen wij 15% commissie ( excl. BTW ) over het totale budget. Dit kan in het budget worden opgenomen en kan betaald worden via een factuur of van de rekening waar het budget op gestort is. 
  • Twee weken van te voren ontvangt u een PdF met de beschrijving, routes, meer info over de accommodaties, vlucht gegevens, huurauto gegevens, informatie over de streek en wat nog meer van toepassing is.
  • Mocht er een groeps- ,zakenreis of een evenement georganiseerd worden kunnen wij lijfelijk aanwezig zijn om alles persoonlijk te regelen. Dit zit dan bij onze commissie van 15% in. U betaald dan wel de onze verblijfskosten.

Rondreis Spaanse Pyreneeën

meer lezen 2 Berichten